• 1402/06/22 - 12:44
  • /ZY8z

در جلسه شورای ورزش کارکنان دانشگاه با اهدا جوایز نقدی از تیم‌های برتر مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه که اسفند سال گذشته برگزار شده بود، تقدیر شد. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه ضمن تشکر از عوامل اجرایی در اداره تربیت بدنی، برگزاری مسابقات ورزشی را عامل موثری در ایجاد شورونشاط و فضای همدلی بین همکاران بخش‌های مختلف عنوان کردند.

دکتر خبری پور افزود: رشــد و شکوفایی هر ســازمان درگرو نیروی انســانی ســالم و بانشاط اســت و توسعه ورزش در این امر بسیار اثرگذار است.

قابل ذکر است این مسابقات از ۴ بهمن ۱۴۰۱ و با شرکت ۱۲ تیم آغاز شد و در نهایت تیم بهشتی الف مقام اول، تیم اورژانس مقام دوم و تیم حراست مقام سوم مسابقات را از آن خود کردند.