• 1395/07/01 - 11:39
  • /ZsPz

جلسه فوق العاده مدیریت امورمالی دانشگاه با مدیریت و صندوقداران بیمارستان سیدالشهداء

در نشستی که در دفتر مدیریت امورمالی دانشگاه با حضور کارشناس اداره درآمد ستاد،مدیر بیمارستان ،مسئول امورمالی،مسئول صندوق و کلیه صندوقداران بیمارستان سیدالشهدا صورت پذیرفت، صورتجلسه ای در خصوص اصلاح فرایندهای صندوق بیمارستان تهیه و لازم الاجرا گردید.

در این نشست  صندوقداران از مشکلات موجود در حوزه عملیاتی خود سخن به میان آورده و موانع را به تفصیل تشریح کردند و رفع نواقص ساختاری را خواستار شدند.

مدیریت امورمالی دانشگاه با اشاره به اهمیت حوزه صندوق ،این حوزه را پیشانی امورمالی در خدمت رسانی به ارباب رجوع معرفی کرده و حساسیت آن را صد چندان خواند. سید محمد بهشتی امورمالی را چرخه محرک دانشگاه و منابع مالی را عامل حرکت این چرخه و حوزه صندوق را اولین تامین کننده منابع این چرخه حرکتی مهم دانستند.

در ادامه این نشست امیرعباس جوادیان از نواقص فرایندها در حوزه صندوق سخن گفتند و کنترل های داخلی را امری ضروری معرفی کردند.ایشان افزودند؛ با توجه به نواقص موجود در پاره ای از راه ها و روشهای اجرایی، اصلاح فرایندها اولویت اول در حوزه صندوق می باشد. در همین راستا، ایشان کنترل های داخلی را نقطه عطفی در این خصوص دانسته و تسریع در عملکرد مالی،حفاظت از اموال وداراییها، اثر بخشی و کارایی در فعالیت را از اثرات کنترلهای داخلی معرفی کردند.

در پایان با تنظیم صورتجلسه ای توسط مدیریت بیمارستان، مقرر گردید مفاد موجود در صورتجلسه اجرا و تاریخ بازدید نهایی از اصلاح های انجام شده بزودی اعلام گردد.