• 1401/12/22 - 18:05
  • /ZxEz

جلسه نگهداشت تاسیسات واحد های تابعه دانشگاه برگزار شد

جلسه نگهداشت تاسیسات واحد های تابعه دانشگاه با محوریت راه اندازی چیلرهای هوا خنک با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه، حضور مدیر پشتیبانی، رییس اداره منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه، رییس اداره نگهداشت و سایر اعضاء عصر روز شنبه مورخ 20/12/1401 در دفتر معاون توسعه دانشگاه برگزار شد...

جلسه  نگهداشت تاسیسات واحد های تابعه دانشگاه با محوریت راه اندازی چیلرهای هوا خنک با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه، حضور مدیر پشتیبانی، رییس اداره منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه، رییس اداره نگهداشت و سایر اعضاء عصر روز شنبه مورخ 20/12/1401 در دفتر معاون توسعه دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، مجید دوست رضا رییس اداره نگهداشت دانشگاه اظهار داشت:تهیه قطعات حفاظتی برای چیلرهای دانشگاه، تعمیر کمپرسورها و فن برج های خنک کننده دانشکده بهداشت، تامین قطعات و لوازم مورد نیاز سیستم های سرمایشی دانشگاه، شارژ چیلرهای مرکز آموزشی پژوهشی دکتر زهرا فرقانی، سختی گیری کولرهای آبی، برآورد هزینه چیلر درمانگاه صدوقی، بیمارستان نقوی، بیمارستان متینی و کلینیک ویژه دانشگاه از موارد مطرح شده در این نشست بود.