• 1394/06/03 - 14:01
  • /ZRDz

سامانه فیش حقوقی و احکام کارگزینی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کاشان راه اندازی شد

معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از راه اندازی سامانه فیش حقوقی و احکام کارگزینی پرسنل این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مهرداد فرزندی پور گفت: سامانه های جدید فیش حقوقی کارکنان و همچنین احکام کارگزینی به همت این معاونت و با همکاری امور مالی دانشگاه، در راستای تحقق دولت الکترونیک، تکریم ارباب رجوع و رفاه حال کارکنان دانشگاه و دسترسی آسان وسریع اجرایی شد.

وی تصریح کرد: از طریق سامانه فیش حقوقی که تحت آدرس karmand.kaums.ac.ir می باشد امکان صدور و مشاهده فیش حقوقی، اضافه کار، حق ماموریت و سایر پرداختی ها برای کلیه پرسنل دانشگاه فراهم گردیده است.

دکتر فرزندی پور، با بیان اینکه همچنین با راه اندازی سامانه احکام کارگزینی از این به بعد، مشاهده کلیه احکام پرسنلی بلافاصله پس از صدور توسط کارگزینی امکان پذیر گردیده است، یادآور شد: مشاهده وضعیت مرخصی های روزانه، ماموریت ها، ارزشیابی افراد و خلاصه سوابق آموزشی آنها از دیگر قابلیت این سامانه می باشد.

• کد خبر : 102079