• 1402/03/07 - 09:45
  • /ZeFz

نشست شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد

نشست شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع ، مدیر حراست، مدیر دفتر بازرسی و نظارت بر عملکرد و جمعی از مدیران امور مالی، بودجه، دفتر حقوقی، منابع انسانی، پشتیبانی، اداره منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، مسئول اداره تدارکات روز یکشنبه مورخ 1402/2/31 در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه در این نشست در خصوص مسایل مالی، اداری، پروژه های بهداشتی درمانی، پروژه های عمرانی، منابع انسانی و حق لباس کارکنان و... بحث  و تبادل نظر شد.

این گزارش حاکیست:  بررسی روند مناقصات طبخ و توزیع دانشگاه و لنژری مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی،  مزایده  ماشین های اسقاطی دانشگاه، طراحی سالن اجتماعات و کلاس های بیمارستان کارگرنژاد، حق لباس کارکنان،  مرکز داده  و  مرکز آزمون دانشگاه  از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.