• 1401/12/16 - 08:37
  • /ZqEz

نشست مشاور مالی و اداری رییس و معاون توسعه دانشگاه با مسئولین بیمارستان نقوی

نشست مشاور مالی و اداری رییس و معاون توسعه دانشگاه با سرپرست و مسئولین بیمارستان نقوی به منظور بررسی مسایل پیش روی بیمارستان نقوی، روز شنبه 1401/12/13 در سالن کنفرانس این بیمارستان برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه، دکتر علی خندان سرپرست بیمارستان نقوی ضمن اشاره به  کسب رتبه درجه "یک" بیمارستان نقوی در اعتباربخشی، گزارش مبسوطی را در خصوص مسایل پیش روی این بیمارستان ارایه نمود.

در ادامه این نشست در خصوص مسایلی از جمله تامین داروی بیمارستان، خرید دستگاه اکسیژن ساز و ساخت اتاق اکسیژن، برج خنک کننده و هواساز های بیمارستان و .... بحث و تبادل نظر شد.