• 1399/07/08 - 18:26
  • /ZjWz

نشست مشترک معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیریت و پرسنل امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در دومین نشست خود با مدیران و پرسنل زیرمجموعه آنان،  در روز سه شنبه مورخ 8/7/99 با مدیریت و پرسنل امور پشتیبانی و رفاهی در دفتر معاونت دیدار نمودند.

در این نشست مدیر امور پشتیبانی رفاهی دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای  شرح وظایف پیش بینی شده برای آن مدیریت و مسئولیت هر یک از پرسنل به تفکیک، ارائه کردند.

بر اساس این گزارش تا کنون :

1-      مبلغ 65 میلیارد تومان وام از بانک رفاه به تعداد 1150 نفر

2-      مبلغ 12 میلیارد تومان وام از بانک سامان به تعداد 277 نفر

3-      مبلغ 16.5 میلیارد تومان وام از بانک ملت به تعداد 279 نفر  از کارکنان دانشگاه پرداخت و با تعداد 13 فروشگاه در سطح شهر برای خرید اقساطی اجناس توسط کارکنان قرارداد منعقد شده است.

در ادامه کارکنان حاضر ضمن تشریح جزئیات امور مربوطه ، نظرات، پیشنهادات ومشکلات احتمالی خود در فرایند انجام امور را مطرح و بعضاً راهکارهایی را نیز ارائه کردند.

درپایان معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ضمن تشکر از زحمات ،همکاری و تعامل پرسنل آن مدیریت بالاخص در دوران بحران شیوع ویروس کووید 19 تقدیر و تشکر نموده و خواستار ساماندهی بیشتر امور با تعیین مسئولین واحدهای مختلف تحت پوشش آن مدیریت شدند.