• 1402/09/14 - 11:49
  • /ZJyQ

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت روز حسابدار

پانزدهم آذر ماه روز حسابدار، فرصتی ارزشمند و مغتنم است تا با ارج نهادن به خدمات حسابداران، گامی در راستای قدرشناسی از تلاش های آنها برداشته شود.

متن پیام تبریک دکتر نجات خیری پور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بدین شرح است:

تنها حسابداران هستند که می‌توانند به اعداد معنا ببخشند. شفافیت، ارتقای پاسخگویی، تسهیل  پاسخ‌خواهی، فراهم کردن چارچوبی برای تصمیم‌گیری، تخصیص کارآمد و بهینه منابع، آگاهی از محدودیتها، فرصتها، تهدیدها، رفع تبعیض اطلاعاتی از دستاورد‌های حسابداری است که به منفعت عمومی و توسعه جامعه می‌انجامد.

اینجانب روز حسابدار و حسابداری را به‌تمامی حسابداران و تلاشگران در حوزه‌های مالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق شما عزیزان را در تمامی عرصه‌های زندگی دارم.