• 1397/06/03 - 14:17
  • /ZNSz

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

معاون توسعه دانشگاه در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی کارکنان به ویژه همکاران دانشگاهی تبریک گفت.

متن پیام دکتر نیک زاد به شرح ذیل است:

" چهارم شهریورماه، به‌ عنوان روز کارمند، هر ساله یادآور تلاش مجّدانه و خالصانه کارکنان خدوم و شریف کشور است. نامگذاری این روز به ‌عنوان یکی از روزهای هفته دولت جمهوری اسلامی ایران،‌ نشان از جایگاه و اهمیت بالای خدمات این قشر عظیم و شریف در پیشبرد اهداف و اعتلای میهن عزیز دارد.

به طور حتم بار سنگین پشتیبانی نیروهای تخصصی دانشگاه بر عهده کارمندان زحمتکش قرار دارد و هیچ تلاشی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب‌رجوع بدون همت این عزیزان موفق نخواهد بود.از این رو، ضمن درود به روح مطهر شهیدان رجایی و باهنر و گرامیداشت هفته دولت، سزاوار است این ایام را به همه ی کارکنان پرتلاش دولت بخصوص همکاران گرانقدر و خدوم خود در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک و تهنیت عرض نموده و برای همه آنان آرزوی سربلندی و توفیق نمایم.

امیدوارم با کمک و همکاری همه کارکنان دانشگاه در بهبود کیفیت کلیه فعالیتها و جلب رضای باری‌تعالی موفق‌تر از گذشته حرکت نمائیم."

دکتر حسین نیک زاد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه