• 1396/12/28 - 16:26
  • /ZURz

پیام تبریک نوروزی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

معاون توسعه دانشگاه به مناسبت آغاز سال97، در پیام نوروزی خود ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید، از زحمات و تلاش خالصانه همکاران عرصه سلامت تقدیر نمود.

باسمه تعالی

فرارسیدن فصل شادی بخش و نشاط آور بهاران و حیات دوباره زمین که نشانه ای از قدرت و رحمت الهی است را به حضور جامعه دانشگاهی به ویژه اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک و تهنیت عرض نموده و احسن الاحوال را برای همه آرزو می کنم.

امیدوارم خانواده بزرگ نظام سلامت در سال جدید با تلاش مضاعف و بی وقفه برای رسیدن به اهداف عالیه خود در جهت سیاست های توسعه عدالت در سلامت ، اعتلای علمی و فرهنگی ، رشد و بالندگی تحقیقات و فن آوری و ارتقای خدمت رسانی به آحاد جامعه گام های بلندی برداشته و با اجرای طرح ملی نظام سلامت به موفقیت های چشمگیری دست یابیم.

دکتر حسین نیک زاد

معاون توسعه مدیریت و منابع