• 1401/12/16 - 09:37
  • /ZtEz

کاشت نهال همزمان با روز درختکاری در محوطه پردیس دانشگاه

به مناسبت روز درختکاری و با یاد شهدای سلامت، روز دوشنبه مورخ 1401/12/15 طی مراسمی با حضور مسئولان و کارکنان دانشگاه، چندین اصله نهال درخت مثمر با شعار "درخت دوستی بنشان" در محوطه پردیس دانشگاه و ر کنار یادمان شهدای گمنام دانشگاه کاشته شد....

در این آیین که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر پشتیبانی و امور رفاهی، مدیر روابط عمومی و جمعی از مسئولان و کارکنان دانشگاه حضور داشتند، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه کاشت درخت و ایجاد فضای سبز را کاری با برکت و ارزشمند دانست و بر گسترش نهال کاری و توسعه فضای سبز دانشگاه تاکید کرد.

دکتر نجات خیری پور افزود: ایرانیان از دیرباز با کاشت درخت و ایجاد پهنه‌های درخت زار توانسته‌اند از خشکی محیط بکاهند و زندگی و محیط زیست خود را خوش منظر بسازند.

گفتنی است در پایان به بهانه هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، از زحمات مهندس حسین زارع مسئول فضای سبز دانشگاه با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.