• 1401/12/09 - 09:13
  • /ZkEz

کمیته ارتقاء سلامت اداری برگزار شد

چهارمین جلسه کمیته ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد اداری با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، سرپرست اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد، رییس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان، سرپرست دفتر حقوقی، مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و کارشناسان مربوطه روز دوشنبه مورخ 1401/12/8 در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، در این نشست در خصوص عملکرد میز خدمت دانشگاه، مسایل مربوط به سامانه نوبت دهی کلینیک های دانشگاه و ارایه راهکارهای اصلاحی و نیز شناسایی گلوگاههای فساد مطرح و بحث و تبادل نظر شد.