• 1398/01/21 - 12:30
  • /ZbUz

کنترل های داخلی جزء لاینفک از مدیریت امورمالی است.

مدیر امورمالی دانشگاه با اشاره به اهمیت کنترل های داخلی در اجرای فرایندهای در حال اجرا، بازنگری و نظارت مستمر این فراینها را عامل حیاتی در پویایی سیستم دانست و از تمامی همکاران مجموعه بزرگ امورمالی خواست تا در بازنگری در فرایندهای در دست اجرا و کنترل مستمر بر آن سازنده عمل کنند.

سید محمد بهشتی با اشاره به کتابچه "دستورالعمل اجرای کنترل های داخلی در خصوص نظارت بر صندوقهای بیمارستانها و مراکز درمانی" کتابچه فوق را ابزار مناسبی جهت کنترل و نظارت مستمر بر حوزه صندوق مراکز دانست و خاطر نشان کردند؛ اداره درآمد دانشگاه از سال 1391 با بازدیدهای متعدد و مکرری که از کلیه بیمارستانها و مراکز بهداشتی شهری و روستای زیر مجموعه دانشگاه و بررسی ها و بازدیدهایی که از بیمارستانها و مراکز دانشگاهای دیگر انجام پذیرفت بر آن شد، تا در راستای بهبود مستمر در عملکرد حوزه صندوق و جلوگیری از مخاطرات و تبعات منفی آن از تمامی دستوالعمل ها، آیین نامه ها و قوانین و مقررات در خصوص حوزه صندوق، کتابچه فوق را که در برگرفته از تمامی این قوانین می باشد را استخراج نماید تا مسئولین مربوطه با توجه به وظیفه خطیر پاسخگویی به ارگانهای نظارتی بتوانند به نحو مطلوب حوزه مربوطه را بررسی و کنترل نمایند.

لذا ضمن تقدیر از اداره درآمد دانشگاه و تمامی عزیزانی که در این خصوص همکاری کرده اند تا کتابچه فوق تهیه و تدوین گردد، در راستای اثر بخشی این مهم، مسئولین امورمالی موظفند جهت نظارت مطلوب بر حوزه صندوق با استفاده از کتابچه فوق جهت آموزش به صندوقداران و مدیران مسئول اقدامات لازم را میذول فرمایند.