• 1396/02/26 - 07:49
  • /ZiQz

گزارش دیدار رده بندی و فینال لیگ فوتسال جام شهدای مدافع حرم

دیدار رده بندی و فینال مسابقات لیگ فوتسال کارمندان تحت عنوان جام شهدا مدافع حرم روز یکشنبه مورخ24/01/96 برگزار گردید

دیدار رده بندی و فینال مسابقات لیگ فوتسال کارمندان تحت عنوان جام شهدا مدافع حرم روز یکشنبه مورخ24/01/96 ساعت 15:30درحضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکترکوچکی و معاونین توسعه، بهداشتی­و­دانشجویی و­مسئولین محترم دانشگاه در محل سالن تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.قضاوت این دو دیداررا آقایان عظیمی و غلامحسینی  و صانع نژاد بعهده داشتند.

در دیدار رده بندی دوتیم کارگرنژاد،متینی وبیمارستان بهشتی الف در یک دیدار جذاب و پربرخورد در طول بازی به تساوی 2-2 دست یافتند.در ضربات پنالتی این تیم کارگرنژاد،متینی بود که با شکست حریف موفق شد مقام سوم مسابقات را بدست آورد.

در دیدارفینال هم دو تیم بیمارستان بهشتی ب و معاونت بهداشتی به مصاف هم رفتند که این بازی هم مثل بازی رده بندی بانتیجه 2 -2 در وقت قانونی به پایان رسید.در ضربات پنالتی تیم بیمارستان بهشتی ب 4-3 به پیروزی رسیدو توانست به مقام قهرمانی دست یابد.

به این ترتیب تیم های بیمارستان شهید بهشتی ب، معاونت بهداشتی، کارگرنژاد متینی، بیمارستان شهید بهشتی الف موفق به کسب مقام های اول تا چهارم شدند.

مراسم اختتامیه واهدا جوایز باحضور سرپرست محترم دانشگاه و معاونین توسعه، بهداشتی و دانشجویی،فرهنگی و ریاست بیمارستان بهشتی و کارگرنژاد برگزار شد.

لازم به ذکر است که کاپ اخلاق بازیها مشترکا″به تیمهای بیماریها و بهداشت محیط تعلق گرفت و آقای ایمان خیمه کبود از تیم بیمارستان بهشتی ب با زدن 22 گل زده بعنوان آقای گل بازیها دست یافت.

اسامی اعضای تیم های اول تا چهارم به شرح ذیل می باشد:

تیم بیمارستان بهشتی ب:سرپرست و سرمربی تیم آقای محمدرضا خوانساریبازیکنان تیم : علی اکبر طاهری، ایمان خیمه کبود، سعید ایجادی،علیرضا کولانی،حسن هاشمی خواه، ابوالفضل باقری، فاضل اخوان وحسین روزبه

تیم معاونت بهداشتی:سرپرست تیم :آقای مجید صمدیان، سرمربی تیم: آقای رسول لسان، بازیکنان تیم : علی خشنان،­رسول لسان، مجید بازدار، محمد، طباطبایی، رحمان مرتضوی، محمد نصیرزاده، اصغرنادری،سعید محمودی، مصطفی رازانی ومحمد اخباری

تیم بیمارستان کارگرنژاد ،متینی:سرپرست و سرمربی تیم: آقای ایرج سلیمانی،بازیکنان تیم :محمد محسنی­کیا، حسین فلاح­زاده، ابوالفضل­رمضانی، حسین امامی، میلاد سیدی، محمد­رجبی پور، سعید سلیمانی، مهدی میثمی، محمد رمضانی، حجت اسماعیلی وسعید غم انجام

تیم بیمارستان بهشتی الف:سرپرست تیم :مهدی توکلی، سر مربی علی محمد اشتری بازیکنان :سلمان اکرمیان، رضا امیرانی، مهدی خدایی، مجید عسگری، صابر زاهدی، مهدی وطنخواه، مهدی مریخی، مرتضی تقی زاده، اسماعیل اکبرزاده و آقای صلواتی

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی