• 1401/03/10 - 11:57
  • /Z7Yz

اقدامات مربوط به امور مهندسی سازمان و مهندسی مشاغل پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی بهمن ماه 1399، در سال گذشته انجام پذیرفت.

دکتر رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه اظهار نمود امور مربوط به مهندسی سازمان و مهندسی مشاغل پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی دانشگاه که در پایان سال 1399 در آزمون مذکور شرکت نموده بودند، در سال 1400 به سرانجام رسیده و برای تعداد 319  نفر در مشاغل مختلف پست سازمانی، تامین و شرایط احراز، تعیین و صورتجلسات مربوط، تنظیم گردید.

وی تاکید نمود کارشناسان مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه در تمام دوره‌ای که شهرستان کاشان در سال 1400 در وضعیت قرمز یا نارنجی ناشی از همه گیری بیماری کرونا قرار داشت، و علیرغم تعطیلی ناشی از این وضعیت، به صورت تمام وقت اداری انجام وظیفه نموده و این مهم را به انجام رساندند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری