• 1397/09/22 - 12:43
  • /ZFTz

جلسه آسیب‌شناسی ارزیابی عملکرد سال 96 شاخص‌های مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

جلسه آسیب‌شناسی ارزیابی عملکرد سال 96 دانشگاه با حضور نماینده مدیریت امور مالی روز شنبه مورخ سوم آذرماه سال 97 ساعت 9:30 صبح در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزارشد.

در این جلسه براساس اعلام نتایج جشنواره شهید رجایی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان، شاخص های مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت ودر مورد اقدامات اصلاحی و برنامه های آن واحد تصمیم گیری شد.

لازم به ذکر است با اجرای حسابداری تعهدی و ثبت به موقع صورت های مالی در سامانه های اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، مدیریت امور مالی دانشگاه در سال 96 توانسته 100% امتیاز شاخص را کسب کند.

گفتنی است در اجرای مصوبه جلسه مورخ 97/7/25کمیته مدیریت عملکرد دانشگاه و همچنین مصوبه جلسه مورخ 97/7/29 کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه جلسه مذکور برگزارگردید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری