• 1397/09/25 - 08:07
  • /ZJTz

جلسه آسیب‌شناسی ارزیابی عملکرد سال 96 شاخص‌های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد

جلسه آسیب‌شناسی ارزیابی عملکرد سال 96 دانشگاه با حضور نماینده معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

جلسه آسیب‌شناسی ارزیابی عملکرد سال 96 دانشگاه با حضور نماینده معاونت تحقیقات و فناوری روز دوشنبه مورخ پنجم آذر ماه سال جاری ساعت 11صبح در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزارشد.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه گفت: در این جلسه براساس اعلام نتایج جشنواره شهید رجایی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان، شاخص‌های اختصاصی معاونت تحقیقات و فناوری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. پس از تجزیه و تحلیل شاخص‌ها، مشکلات و نواقص علت یابی شده و در مورد اقدامات اصلاحی و مکاتبات لازم  تصمیم گیری شد.

لازم به ذکر است در اجرای مصوبه جلسه مورخ 25 مهر 97 کمیته مدیریت عملکرد دانشگاه و همچنین مصوبه جلسه مورخ 29 مهر ماه جاری  کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه ، جلسه مذکور برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری