• 1399/10/17 - 13:15
  • /ZgXz

جلسه آموزشی "آشنایی با شیوه نامه اجرایی استقرار چرخه مدیریت بهبود بهره‌وری در بیمارستانهای منتخب کشور" برگزار شد.

دوره آموزشی "آشنایی با شیوه نامه اجرایی استقرار چرخه مدیریت بهبود بهره‌وری در بیمارستانهای منتخب دانشگاه" برای اعضاء کمیته بهره‌وری دانشگاه و اعضاء کمیته‌های بهبود کیفیت مراکز آموزشی-درمانی شهید بهشتی و کارگرنژاد در روز سه شنبه مورخ 99/10/16 در ساختمان آموزشی پژوهشی دکتر فرقانی توسط آقای رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ارائه شد.

در این جلسه مفهوم بهره‌وری و همچنین نتیجه بهره‌وری دانشگاه در ارزیابی استانی سال 97 تشریح شده و همچنین الزامات سازمانی از جمله برنامه مدیریت بهره‌وری نظام اداری واجرایی کشور به عنوان یکی از ده برنامه اصلاح نظام اداری بیان گردید و "دستورالعمل‌های قانونی مربوط به استقرار چرخه مدیریت بهبود بهره‌وری در دستگاههای اجرایی کشور" و "گزارش عملکرد بیمارستانهای پایلوت کشور در استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری" تشریح شد.

همچنین اعضاء حاضر در جلسه دیدگاه‌ها و چالش‌های اجرای چرخه مدیریت بهره‌وری در دو مرکز آموزشی-درمانی منتخب را بیان نمودند.

لازم به ذکر است دوره آموزشی مذکور دارای 6 ساعت امتیاز آموزش ضمن خدمت کارکنان برای کلیه شرکت کنندگان می‌باشد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری