• 1397/05/21 - 07:55
  • /ZFSz

جلسه بررسی ساختار سازمانی و اصلاح تشکیلات سازمانی پایگاه‌های شهری و جاده‌ای مرکز مدیریت فوریت‌های پزشکی دانشگاه برگزار شد

به منظور بررسی ساختار سازمانی و اصلاح تشکیلات تفصیلی پایگاه‌های شهری و جاده‌ای مرکز مدیریت فوریت‌های پزشکی دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 97/5/17 جلسه‌ای در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ابتدا آقای رضا رضائی- مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ضمن بیان سابقه اقدامات قبلی توضیحاتی در مورد روند بازنگری و تدوین ساختار سازمانی دانشگاه‌ها توسط وزارت متبوع ارائه نموده و با تأکید بر لزوم تدوین ساختار سازمانی مناسب، خواستار ارائه اطلاعات و مستندات مربوط به مرکز مدیریت فوریت‌های پزشکی گردیدند. در ادامه آقای دکتر حسین ریاحی- سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه توضیحاتی درمورد روند ایجاد پایگاه‌های اورژانس و نحوه راه اندازی این پایگاه‌ها را ارائه نمودند.

در این جلسه آقای حسن عرب سعیدی - سرپرست مدیریت منابع انسانی نیز درمورد نحوه اخذ مجوزهای استخدام و جذب نیروهای موردنیاز مرکز فوریت‌ها ارائه کردند. آقایان پرآور- معاون مرکز مدیریت حوادث فوریت‌های پزشکی و آرین فرد- رییس امور اداری معاونت درمان دانشگاه و خانم ها سعیدی‌مجد -کارشناس مهندسی مشاغل دانشگاه و حسن بیگی-کارشناس امور اداری معاونت درمان نیز مطالبی در حوزه‌های مربوط ارائه نمودند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری