• 1398/11/16 - 11:49
  • /ZXUz

جلسه بررسی و آسیب شناسی عملکرد سال 97 معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در جشنواره شهید رجایی برگزار شد.

جلسه آسیب‌شناسی ارزیابی عملکرد سال 97 معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاهبا حضور نماینده آن معاونت روز دوشنبه مورخ هفتم بهمن ماه سال 98 در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزارشد.

در این جلسه براساس اعلام نتایج جشنواره شهید رجایی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان، به مقایسه امتیازات شاخص های اختصاصی آن معاونت در سال 96 و 97 پرداخته شد.

همچنین مقرر شد در مورد اصلاح عناوین شاخص های آن معاونت با کارشناسان متناظر در وزارت متبوع مذاکره لازم صورت پذیرد.

لازم به ذکر است این جلسه در اجرای مصوبه جلسه مورخ 30/10/98 پنجمین جلسه شورای مدیران حوزه ریاست و توسعه دانشگاه و همچنین مصوبه جلسه مورخ 08/10/98 کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه، برگزارگردید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری