• 1398/11/16 - 11:54
  • /ZYUz

جلسه بررسی و آسیب شناسی عملکرد سال 97 معاونت غذا و دارودانشگاه در جشنواره شهید رجایی برگزار شد.

جلسه آسیب‌شناسی ارزیابی عملکرد سال 97 معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور معاون و نمایندگان آن حوزه روز شنبه مورخ دوازدهم بهمن ماه سال 98 در دفتر معاون غذا و داور دانشگاه برگزارشد.

در این جلسه براساس اعلام نتایج جشنواره شهید رجایی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان، به مقایسه امتیازات شاخص های اختصاصی آن معاونت در سال 96 و 97 پرداخته شد.

همچنین مقرر شد در مورد علل کاهش امتیازات شاخصهای آن معاونت با کارشناسان متناظر در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان مذاکره لازم صورت گیرد.

لازم به ذکر است این جلسه در اجرای مصوبه جلسه مورخ 30/10/98 پنجمین جلسه شورای مدیران حوزه ریاست و توسعه دانشگاه و همچنین مصوبه جلسه مورخ 08/10/98 کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه، برگزارگردید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری