• 1399/08/20 - 10:54
  • /ZBWz

جلسه رابطین ارزیابی عملکرد دانشگاه در سال 1399 برگزار شد.

جلسه ارزیابی عملکرد دانشگاه در سال 1399 با حضور رابطین و کارشناسان محترم واحدهای تابعه در روز دوشنبه مورخ 99/08/19 در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این جلسه آقای رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، ابتدا به تشریح برنامه سه ساله اصلاح نظام اداری دوره دوم (1397 تا 1399) به عنوان مبنای ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی پرداخته و اطلاع‌رسانی‌های قبلی در این مورد را یادآوری نمودند. سپس به ارائه گزارش عملکرد دانشگاه در ارزیابی عملکرد سالیانه دستگاه‌های اجرایی سال 1398 (جشنواره شهید رجایی) بر اساس نتایج اعلامی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان و مقایسه با نتایج عملکرد دانشگاه طی سال‌های گذشته حول شاخص‌های عمومی و اختصاصی، پرداختند.

در ادامه کارشناس تحول اداری دانشگاه نیز توضیحاتی در رابطه با شیوه تهیه مستندات و نحوه امتیازدهی کارشناسان ارزیاب سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان ارائه نمودند.

همچنین در ضمن برگزاری جلسه، حسب مورد سوالات نمایندگان واحدهای دانشگاه مطرح و پاسخ لازم توسط مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و کارشناس تحول اداری دانشگاه ارائه گردید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری