• 1398/04/24 - 13:49
  • /ZnUz

دومین جلسه کارگروه مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سال 1398 برگزار شد.

دومین جلسه کارگروه مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سال 1398با موضوع گزارش پیشرفت برنامه‌های عملیاتی مشترک (HOP) سال 1397 با حضور اعضاء در روز ‌شنبه مورخ 22/04/ 98 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار شد.

ابتدا آقای رضا رضائی دبیر کارگروه، گزارش 12 ماهه برنامه عملیاتی HOPمعاونت توسعه و مدیریت های تحت پوشش را ارائه نموده و هر یک از مدیران حسب مورد دلایل عدم کسب امتیاز کامل فعالیت های مربوط به مدیریت ذی ربط پرداختند.

در ادامه آقای دکتر نیکزاد معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن بیان لزوم اهتمام مدیران بر اجرای برنامه‌های عملیاتی در سال 98، خواستار پیگیری دلایل عدم کسب امتیاز کامل فعالیت ها توسط هر مدیریت با مدیریت متناظر آن در وزارت متبوع گردیدند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری