• 1401/11/17 - 09:07
  • /Z3Ez

جلسه آسیب‌شناسی نتایج ارزیابی عملکرد سال 1400 شاخص‌های مربوط به محور غذا و دارو در جشنواره شهید رجایی برگزار شد.

جلسه آسیب‌شناسی نتایج ارزیابی عملکرد سال 1400 دانشگاه در مورد شاخص‌های مربوط به محور غذا و دارو در جشنواره شهیدرجایی در روز چهارشنبه  مورخ 1401/11/12 با حضور سرپرست معاونت غذا و دارو و مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و همچنین کارشناس تحول اداری دانشگاه به همراه کارشناسان مسئول واحدهای تحت پوشش آن معاونت برگزار گردید.

در این جلسه که در دفتر سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه تشکیل شده بود ابتدا آقای دکتر رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و دبیر کمیته مدیریت عملکرد دانشگاه ضمن ارایه توضیح مختصری از فرآیند جشنواره شهیدرجایی به مقایسه امتیازات مکتسبه آن معاونت در بازه بین سالهای 1395 تا 1400 پرداخته و روند طی شده را تحلیل نمودند. در ادامه آقای دکتر محمدرضا رشیدی نوش‌آبادی بر پیگیری مجدانه جهت رفع اشکالات شاخص‌های ارزیابی عملکرد تاکید نموده و از کارشناسان ذیربط در آن معاونت خواستار هماهنگی و تعامل بیشتر با ارزیابان در جهت تکمیل مستندات لازم مربوط به

شاخص‌های برنامه شدند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری