• 1402/10/15 - 17:15
  • /ZLYQ

آزمون استخدامی پیمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید

آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی کاشان صبح امروز جمعه 15 دی ماه در دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت آزمون استخدامی دانشگاه با حضور 600 داوطلب مرد و زن برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: امروز بین 600 نفر در  هفده رشته شغلی و تخصصی آزمون برگزار شد که نهایتاً از این 600 نفر 180 نفراز آنها به مرحله بعدی که ارزیابی صلاحیت عمومی هست راه پیدا خواهند کرد و از این 180 نفر 60 نفر جذب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان خواهند شد.

دکتر نجات خیری پور در پایان از زحمات تک تک همکاران هم در دانشگاه به ویژه در حوزه منابع انسانی حوزه پشتیبانی و خدمات ، آی تی ، معاونت بهداشتی ، اداره روابط عمومی ، تاسیسات و سازمان ها و ارگان های داخل شهر که برای انجام این آزمون نهایت تلاش خود را به کار گرفتند تا آزمون در فضایی آرام و به نحو احسن برگزار شود قدردانی کرد.