• 1392/01/19 - 14:11
  • /Z4Cz

اعلام آخرین مهلت تحویل مدارک آزمون استخدامی 26/3/91

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه از تمدید مهلت تحویل مدارک آزمون استخدامی مورخ 26/3/91 خبر داد.

به گزارش وب دا، رضا رضایی با اشاره به اینکه حدود 80 درصد از پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره این آزمون در مهلت تعیین شده قبلی (روزهای 15 و 16 فروردین) مدارک خود را ارائه کرده اند، گفت: مابقی داوطلبان پذیرفته شده می توانند مدارک خود را روز سه شنبه مورخ 27/1/92 از ساعت 8 تا 16 در محل نمازخانه ستادمرکزی تحویل دهند.

وی، زمان تعیین شده را آخرین مهلت اخذ و تکمیل مدارک عنوان و تأکید کرد: زمان مشخص شده تحت هیچ شرایطی تمدید نمی شود.

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه افزود: داوطلبان گرامی بایستی مدارک مورد نیاز را که در متن آگهی آزمون و اطلاعیه قبلی ذکر شده بود، تحویل نمایند و در صورت عدم تحویل مدارک در مهلت مقرر برابر مقررات اقدام خواهد شد.

رضائی، با اشاره به بند 1 آگهی آزمون استخدامی مذکور، در خصوص مدارک مورد نیاز و مهلت 5 روزه جهت تحویل مدارک پس از اعلام نتایج اولیه، تصریح کرد: با توجه به فاصله زمانی اعلام نتایج اولیه تاکنون کلیه مدارک می بایستی آماده بوده و هیچ گونه اعتراضی در این خصوص پذیرفته نیست، همچنین به استناد بند 2/4 آگهی، به مدارک ارسالی ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.

وی، در مورد سوالات مکرر داوطلبان درباره نحوه اطلاع رسانی در خصوص آزمون استخدامی نیز یادآور شد: این مدیریت به استناد بند 17/8 آگهی این آزمون، هر گونه اطلاع رسانی در این مورد را از طریق پورتال دانشگاه انجام داده و داوطلبان نیز باید اطلاعات مورد نیاز خود را از این طریق دریافت کنند.

لازم به ذکر است که تحویل فرم چک لیست تکمیل شده و پرینت فرم ثبت نام اولیه  به همراه مدارک الزامی می باشد.

جهت دریافت فرم چک لیست اینجا کلیک کنید.

جهت دریافت اطلاعیه قبلی نیز کلیک کنید.

• کد خبر : 101977