• 1402/10/10 - 14:38
  • /ZySQ

به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها وگرامیداشت روز زن و مادر

رستوران رستو واقع در شهرستان آران و بیدگل تخفیف ویژه برای همکاران دانشگاه را در نظر گرفته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه رییس اداره رفاه کارکنان گفت:رستوران رستو به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها، تخفیف ویژه ای را برای همکاران دانشگاه علوم پزشکی کاشان  در نظر گرفته است.

غلامعلی صفاری طاهری ضمن اعلام این خبر افزود: با هماهنگی های به عمل آمده در این طرح، کلیه همکاران دانشگاه می توانند با ارائه معرفی نامه از اداره رفاه کارکنان دانشگاه، از 20 درصد تخفیف در کلیه غذاها و نوشیدنی های رستوران رستو بهره مند شوند.

رییس اداره رفاه کارکنان اذعان داشت:این طرح از تاریخ 19 تا 21 دی ماه 1402 اجرا خواهد شدو لازم به ذکر است هر معرفی نامه برای پذیرایی از پنج نفر اختصاص داده شده است.

وی افزود همچنین، در این طرح، پذیرایی از ساعت 12 ظهر الی 12 شب به صورت مستمر صورت خواهد گرفت.

آدرس: آران و بیدگل ،میدان شهیدان اربابی، بلوار شهیدان اربابی، لاین کند رو، کوچه روبروی پمپ بنزین ناظمی

شماره تلفن: 54750055

همراه :09022631023