• 1395/03/11 - 09:45
  • /ZUjz

تقدیر وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی کاشان در راستای نظام مدیریت عملکرد / کسب رتبه پویا در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور

وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی کاشان در راستای ارزیابی استقرار نظام مدیریت عملکرد تقدیر کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با وب دا و با اعلام این مطلب، به دومین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد در حوزه مدیریت توسعه و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در زمینه ارزیابی عملکرد در سال 94 رتبه پویا را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب کرد.

دکتر مهرداد فرزندی پور، ضمن تبریک این موفقیت به تمامی همکاران دانشگاهی و تقدیر از زحمات صورت گرفته در این زمینه افزود: این تقدیر در اجلاس معاونین توسعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور از دانشگاه صورت پذیرفت.

‌این گزارش حاکیست: از عملکرد دانشگاه در این راستا با اهداء لوح سپاسی از سوی دکتر صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تقدیر شد.

شایان ذکر است اجلاس معاونین توسعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در شیراز با حضور معاون توسعه وزارت بهداشت برگزار گردید.

لوح تقدیر