• 1402/01/16 - 14:02
  • /ZREz

جلسه بررسی مطالبات دانشگاه از دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

جلسه بررسی مطالبات دانشگاه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، روز شنبه مورخ 1402/1/19 در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، دکتر نجات خیری پور با اشاره به قراردادهای اجاره خوابگاه شاهرودیان از دانشگاه آزاد اسلامی توسط دانشگاه و برگزاری دوره کارورزی دانشجویان دانشگاه آزاد در این دانشگاه  گفت: این جلسه به منظور بررسی مطالبات بین دو دانشگاه برگزار گردید.

معاون توسعه دانشگاه افزود: در این نشست مقرر شد در راستای شفاف سازی اخذ شهریه دریافتی از دانشجویان دانشگاه آزاد بابت شهریه دوره های کارورزی و نیز پرداخت اجاره بهای خوابگاه شاهرودیان اقدام لازم از سوی مدیران مربوطه صورت بپذیرد.