• 1402/04/05 - 16:37
  • /ZkFz

جلسه مصاحبه از پذیرفته شدگان آزمون دفاتر خدمات سلامت برگزار شد

جلسه مصاحبه از پذیرفته شدگان آزمون دفاتر خدمات سلامت با حضور دکتر تیمورزاده نماینده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر کیانوش جهان پور مدیر عامل سلامت الکترونیک مبین ایرانیان (مدیر طرح دفاتر خدمات سلامت) و سایر اعضای کارگروه دانشگاهی در تاریخ 31/3/1402 در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد...

جلسه مصاحبه  از پذیرفته شدگان آزمون دفاتر خدمات سلامت با حضور دکتر تیمورزاده نماینده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر کیانوش جهان پور مدیر عامل سلامت الکترونیک مبین ایرانیان (مدیر طرح دفاتر خدمات سلامت) و سایر اعضای کارگروه دانشگاهی در تاریخ 31/3/1402 در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، دراین جلسه پس از مصاحبه با 6 نفر از متقاضیان تاسیس دفاتر خدمات سلامت، 2 نفر جهت تاسیس دفاتر خدمات سلامت در کاشان و  آران و بیدگل انتخاب شدند.

شایان ذکر است، هدف از راه اندازی دفاتر خدمات سلامت، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات حوزه سلامت، مدیریت منابع حوزه سلامت، افزایش کیفیت و ارتقای بهره وری در ارائه خدمات؛ ایجاد اشتغال با استفاده از توان بخش خصوصی می‌باشد.