• 1395/03/10 - 09:17
  • /ZTjz

جلسه پایش عملکرد مالی دانشگاه در دفتر ریاست برگزار شد

جلسه بررسی پایش عملکرد مالی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه و رئسای بیمارستانهای سیدالشهداء و رجایی و سایر اعضا روز شنبه مورخ 8/3/95 در دفتر ریاست با محوریت دلایل نوسان درآمدهای بیمارستانهای مذکور تشکیل شد.

در ابتدا جلسه امیرعباس جوادیان گزارشی از عملکرد درآمد بیمارستانهای سید الشهدا و رجایی ارائه و رئسای بیمارستانها توضیحات تکمیلی در خصوص نوسان درآمد مراکز مذکور را به تفصیل توضیح دادند.

دکتر احسنی از راه اندازی آزمایشگاه بیمارستان سید الشهدا خبر داد و خواستار راه اندازی داروخانه در داخل بیمارستان شد.

در ادامه دکتر مینایی از مشکلات و دلایل کاهش درآمد بیمارستان رجایی سخن به میان آورد و توضیحاتی در خصوص طرح توسعه بیمارستان و راه اندازی بخشهای مختلف ارائه نمود.

در ادامه جلسه سید محمد بهشتی خاطر نشان کردند؛ با استقلال واحدها کلیه درآمدها در اختیار خود واحد قرار خواهد گرفت و تمامی هزینه های واحد می بایست از درآمدهای واحد تامین گردد و مدیریت منابع و مصرف بهینه منابع برعهده  مدیریت بیمارستانها خواهد بود.

در پایان جلسه دکتر محمد حسین اعرابی خواستار پیگیری های مستمر مسئولان بیمارستان ها در خصوص دلایل نوسان و کاهش درآمدها شدند و در همین خصوص مقرر شد واحدهای مذکور راهکار های افزایش درآمد را تا 10 روز آینده ارائه نمایند.