• 1399/06/16 - 13:36
  • /Z1Wz

جلسه کمیته مهندسی مشاغل منطقه 7 آمایشی کشور برگزار شد.

جلسه کمیته مهندسی مشاغل منطقه 7 آمایشی کشور در روز شنبه مورخ 99/06/15 از طریق وبینار در فضای مجازی برگزار گردید. این جلسه با شرکت مدیران توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه‌های منطقه 7 و کارشناس مهندسی مشاغل این دانشگاه‌ها برگزار شده و در خصوص موضوعاتی از قبیل مسائل مربوط به تسری شمول مقررات مهندسی مشاغل کارکنان رسمی و پیمانی به کارکنان قراردادی کارمعین، اعطای بیش از یک رتبه شغلی به کارکنان قراردادی کارمعین که تغییر وضعیت استخدامی به پیمانی می‌یابند، و دفعات احتساب مدرک تحصیلی کارکنان بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

در پایان مقرر شد نتایج مباحث جلسه، از طریق دانشگاه مرکز منطقه (دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)، به مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع اعلام گردد. شایان ذکر است منطقه 7 آمایشی کشور شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، شهرکرد، کاشان و یزد می‌باشد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری