• 1398/05/07 - 11:37
  • /ZpUz

دستور معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص جذب منابع انسانی در مجموعه بزرگ امورمالی

دکتر علیرضا مفرح با توجه به اهمیت حوزه های امورمالی در دانشگاه و عدم بکارگیری نیروهای غیر متخصص در مجموعه امورمالی و همچنین جلوگیری از تبعات منفی آن با ابلاغ دستوری به کلیه مراکز زیر مجموعه دانشگاه ،از حساسیت این موضوع خبر دادند.

متن مکاتبه به شرح زیر می باشد.

در همین راستا سید محمد بهشتی با اشاره به اهمیت این موضوع خاطرنشان کردند؛ در سالهای اخیر مجموعه امورمالی با ساماندهی سرمایه های انسانی خود توانست، در چابکسازی سیستم مالی در دانشگاه سنجیده گام بردارد و در پویایی مجموعه امورمالی کارا عمل کند. با توجه به حساسیت این موضوع و تزریق نیروهای متخصص و برگزاری دوره های آموزشی تکمیلی این مدیریت خواستار تخصص گرایی در حوزه های زیر مجموعه خود گردید که بازخوردهای مناسبی هم دربرداشت. با توجه به اهمیت موضوع و حساسیت در پاسخگویی به ارگانهای نظارتی بر آن شدیم تا از ورود پرسنل غیر متخصص و دارای مدارک غیر مرتبط در مجموعه بزرگ امورمالی به جد جلوگیری نماییم که به توانیم در آینده ریسکهای کنترل را به نحو مطلوب مدیریت کنیم و از اتلاف منابع جلوگیری نماییم.