• 1392/08/01 - 14:08
  • /ZuCz

دوره آموزشی مجموعه قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان

باستناد مصوبات کمیته اجرایی آموزش و توانمندسازی منابع انسانی دانشگاه مورخ 5/3/92 دوره آموزشی مجموعه قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان در قالب دوره های آموزشی شغلی و بهبود مدیریت ویژه مدیران،کارشناسان اموراداری،کارشناسان بودجه و کارشناسان امور مالی دانشگاه به مدت 6 ساعت به صورت غیرحضوری و اینترنتی برگزار می گردد.

• منبع آزمون: مجموعه قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری درج شده در پورتال دانشگاه به آدرس: kaums.ac.ir معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه- آموزش و توانمندسازی کارکنان- کتاب و مقالات

• نحوه آزمون:بصورت اینترنتی از طریق سایت آزمون به آدرس: www.azmooniran.org

• نحوه ورود به آزمون: شناسه کاربری کد ملی و رمز عبور شماره شناسنامه فرد