• 1395/03/23 - 12:24
  • /ZWjz

راهکار افزایش درآمد بیمارستانهای سیدالشهدا و رجایی ارائه و مصوب گردید

در ادامه جلسات پایش عملکرد مالی با حضور ریاست دانشگاه و معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع این هفته در خصوص راه کارهای افزایش درآمد بیمارستانهای سیدالشهدا و رجایی با حضور رئسای بیمارستانها بحث و تبادل نظر گردید.

در این نشست که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید، درابتدا جلسه خانم دکتر مینایی گزارشی در خصوص وضعیت کلی بیمارستان رجایی ارائه نمودند و با توجه به کاهش درآمد بیمارستان در سالهای اخیر و دلایل کاهش درآمد، راهکارهای افزایش درآمد را در جلسه مطرح و مورد تحلیل و بررسی قرار دادند.بعد از تحلیل و بررسی حاضران جلسه که از حوزه های مدیریت امورمالی،مدیریت بودجه،حسابرس داخلی دانشگاه حضور داشتند تعدادی از موارد فوق مصوب و مقرر شد ریاست بیمارستان رجایی در خصوص اجرایی نمودن موارد و نهایتا افزایش درآمد بیمارستان اقدام نماید.

در ادامه این جلسه مدیر بیمارستان سیدالشهدا موانع و مشکلات موجود در خصوص بعضی از فرایندهای موجود را مطرح و اصلاح پاره ای از فرایندهای اداری را خواستار شدند.

دکتر احسنی ریاست بیمارستان گزارشی در خصوص عملکرد حوزه های مختلف بیمارستان ارائه و مشکلات موجود را تشریح کردند.در ادامه راهکارهای افزایش درآمد بیمارستان مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و چند مورد از پیشنهادات برای اجرای نهایی مصوب گردید.

در پایان جلسه دکتر محمد حسین اعرابی خاطرنشان کردند؛ با استقلال کلیه بیمارستانهای دانشگاه در سطح هر دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل، بیمارستانها باید با افزایش درآمد و مدیریت هزینه، درآمد و هزینه های خود را کنترل نمایند و این مهم تنها با مدیریتی یکپارچه و منسجم امکان پذیر خواهد بود.

خاطرنشان می گردد آقای سبحانی از مدیریت بودجه گزارشی از سامانهای مصدومین ترافیکی و صعب العلاج ارائه و همچنین مقرر گردید آقای سامی  مدیر تدارکات دانشگاه گزارشی از عملکرد کلیه انبارهای دانشگاه در جلسه بعد ارائه نماید.