• 1390/12/28 - 09:30
  • /ZdBz

طرح جدید بیمه تکمیلی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان

دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیمه جدید تکمیلی را به دو نوع شرایط ویژه ارائه می نماید

مدیریت امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیمه تکمیلی را به دو نوع شرایط ویژه ارائه می نماید.

برای اطلاع از سقف تعهدات طرح یک  (با دارو و ویزیت) اینجا کلیک کنید.

برای اطلاع از سقف تعهدات طرح 2 (بدون دارو و ویزیت) اینجا کلیک کنید.

فرم درخواست جدید بیمه تکمیلی و یا اضافه کردن افراد تحت تکفل بیمه تکمیلی طرح 1 _ با دارو و و ویزیت

فرم درخواست جدید بیمه تکمیلی و یا اضافه کردن افراد تحت تکفل بیمه تکمیلی طرح 2 _ بدون دارو و و ویزیت

تذکر1: حق بیمه پرداختی سهم دانشگاه برای هر کدام از سرپرست، همسر و سه فرزند تحت تکفل (حداکثر 5 نفر) در صورت انتخاب هر کدام از طرحها  مبلغ 000/30 ریال می باشد. (حداکثر مبلغ سهم دانشگاه 000/150 ریال)

تذکر2: والدین پرسنل در صورت داشتن بیمه اولیه از شرط تحت تکفل بودن سرپرست مستثنی هستند.

تذکر 3: در صورت نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل برای فرزندان ذکور تا سن 25 سالگی نسبت به  حذف آن اقدام نمایید در غیر اینصورت بیمه هیچگونه تعهدی در قبال پراخت خسارت نخواهد داشت و در صورت تخلف مبلغ حق بیمه برداشتی مسترد نخواهد شد.

تذکر 4: در صورت ازدواج فرزندان اناث نسبت به  حذف آن اقدام نمایید در غیر اینصورت بیمه هیچگونه تعهدی در قبال پراخت خسارت نخواهد داشت و در صورت تخلف مبلغ حق بیمه برداشتی مسترد نخواهد شد.

تذکر 5: کلیه مدارک و فرم های  تکمیلی به نماینده رفاهی آن واحد تحویل داده شود.

• کد خبر : 101929