• 1399/11/26 - 11:03
  • /ZmXz

مهر تاییدی بر صداقت، انسجام و اقتدار مجموعه امورمالی با اخذ گزارش مقبول از حسابرس منتخب هیات امناء دانشگاه

با حسابرسی دوره مالی 1398 توسط حسابرس منتخب هیات امناء دانشگاه که در اواسط بهمن ماه پایان پذیرفت، بار دیگر مجموعه امورمالی دانشگاه اثبات نمود که با انسجام و همدلی می توان با وجود تمامی مشکلات، تعهد وتعصب در راه خدمت به مردم عزیز را به بهترین نحو ممکن اجرایی نمود.

سید محمد بهشتی مدیر امورمالی دانشگاه، با بیان اهمیت پاسخگویی به ارگانهای نظارتی خاصه هیات امناء بیان داشتند؛ در سال1398 و1399 با وجود مشکلات اقتصادی و در راس مشکلات شیوع بیماری covid19که باعث چالشهای اساسی در سطح ملی گردید، پرسنل دانشگاه ­علوم­پزشکی در تمامی سطوح با حمایتهای مالی به موقع از واحدهای عملیاتی در مراکز درمانی توانستند گامهای بسیار اثربخشی بردارند.در همین راستا همکاران مجموعه بزرگ امورمالی در عرصه سلامت در تمامی حوزه های زیر مجموعه بیمارستانها، اورژانس­ها، مراکز بهداشتی، ستادهای پشتیبانی همانند گذشته هم نفس با کادر درمان در جهت خدمت رسانی هر چه مطلوبتر به آسیب دیدگان تلاش نمودند، که در همین مسیر پر تلاطم اکثر عزیزان امورمالی با توجه به مبتلا شدن به ویروس کرونا و وجود تمامی این مشکلات با اتکا به شرافت، صداقت و همدلی خود توانستند از تمامی موانع پیشرو عبور و افتخار آفرینی دیگری را رقم زند.

اینجانب ضمن تقدیر وتشکر صمیمانه از تک تک شما و خانواده های محترمتان که یاری رسان ما بودند آرزوی سلامتی نموده و در پایان امیدوارم که این مجموعه پویا وخستگی ناپذیر، درخشان تر از قبل در سالهای آتی افتخارات بیشتری را کسب نماید.پاداش زحمات دلسوزانه شما با ایزد مهربان.