• 1397/01/05 - 14:04
  • /ZVRz

پیام تبریک مدیر امورمالی دانشگاه به مناسبت عید نوروز

سپاس خداوندی را که سخنوران از ستودن او عاجزند و حسابگران از شمارش نعمتهای او ناتوان و تلاشگران از ادای حق او درمانده اند.

با سلام و درود بی پایان خدمت تمامی تلاشگران عرصه سلامت خاصه مجموعه بزرگ و بی بدیل امورمالی. سال نو، بهار رویش را خدمت فرد فرد همکاران و عزیزان در کلیه حوزه های امورمالی که در شهرها و روستاها در خدمت رسانی به مردم عزیز از کوششی دریغ گزار نیستند تبریک عرض نموده و برای تمامی شما عزیزان آرزوی سالی سرشار از موفقیت وشادابی را از پروردگار منان خواستارم.

اینجانب با مشاهده خدمات شبانه روزی در مجموعه امورمالی، که هم در زمره تلاشگران و هم حسابگران عرصه سلامت می باشد به داشتن چنین همکارانی و چنین سرما یه های گران بهایی به خود می بالم.

امید است که در ظل توجهات حضرت ولیعصر، این وظیفه خطیر امورمالی را همانند سالهای قبل به سلامت به سر منزل مقصود برسانیم.