• 1399/08/10 - 14:12
  • /ZxWz

جلسه مجازی جایریزی پست‌های سازمانی اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.

جلسه جایریزی پست‌های سازمانی اعضای هیأت علمی دانشگاه با شرکت مسئولان مرکز توسعه سازمان و تحول اداری وزارت متبوع و مسئولان مرتبط دانشگاه به صورت مجازی در روز شنبه مورخ 99/8/10 در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزار شد. در این جلسه آقای دکتر محقق و خانم حیدری از وزارت متبوع و آقای دکتر اصغرزاده نماینده معاونت آموزشی دانشگاه به همراه آقای دکتر نبوتی مدیر آمار و فن‌آوری اطلاعات دانشگاه و آقای رضایی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه به همراه خانم سعیدی‌مجد کارشناس مسئول مهندسی سازمان حضور داشته و هماهنگی لازم در خصوص جایریزی پست‌های سازمانی اعضای هیأت علمی دانشگاه را به عمل آوردند.

لازم به ذکر است بازنگری پست‌های سازمانی اعضای هیأت علمی از برنامه‌های در دست اقدام مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع بوده که قبلا با جمع‌آوری اطلاعات از دانشگاه‌های علوم پزشکی و هماهنگی با حوزه معاونت آموزشی وزارت متبوع، پست‌های سازمانی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها را برآورد و به دانشگاه‌ها ابلاغ نموده است. به همین منظور، قبلا با پیگیری مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، معاونت آموزشی دانشگاه طی جلسات حضوری با مشارکت مسئولان و مدیران آن معاونت جایریزی اولیه پست‌های سازمانی اعضای هیأت علمی را به انجام رسانیده بود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری