• 1397/06/20 - 13:53
  • /Z4Tz

دومین جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 1397/6/14 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد. ابتدا آقای رضا رضائی دبیر کمیته و مروج بهره‌وری با مرور مصوبات جلسه قبل، نتیجه بررسی‌های به عمل آمده توسط ایشان و کارشناس تحول اداری (خانم سمانه ذاکری) در مورد شاخص‌های مورد عمل دانشگاه به تعداد 1102 (یک‌هزارویک‌صدودو) را بیان نموده و در ادامه شاخص‌ها و برنامه های پیشنهادی بهبود بهره وری دانشگاه برای سال 1397 را ارائه نمودند.

جلسه با بیانات آقای دکتر حسین نیکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیرکارگروه توسعه مدیریت دانشگاه ادامه یافته و ایشان بر بهبود شاخص های مرتبط با کاهش هزینه و افزایش درآمد تاکید نمودند. ضمناً شاخص‌ها و برنامه‌های بهره‌وری دانشگاه مورد تأیید اعضا حاضر قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری