• 1398/01/24 - 10:41
  • /ZcUz

ششمین جلسه کارگروه مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد

ششمین جلسه کارگروه مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با موضوع گزارش پیشرفت برنامه‌های عملیاتی سال برگزار شد.

ششمین جلسه کارگروه مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با موضوع گزارش پیشرفت برنامه‌های عملیاتی سال 1397 با حضور اعضاء در روز پنج‌شنبه مورخ 22/01/ 98 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار شد.

ابتدا آقای دکتر نیکزاد معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن بیان لزوم اهتمام مدیران بر اجرای برنامه‌های عملیاتی به عنوان راهنمای اقدامات واحدها، خواستار انعکاس پیشرفت فعالیت‌های دانشگاه در قالب این گونه برنامه‌ها گردیدند.

در ادامه آقای رضا رضائی دبیر کارگروه، گزارش 12 ماهه برنامه عملیاتی OPو آخرین وضعیت ارسال مستندات از مدیریت‌ها برای بارگذاری 12 ماهه برنامه عملیاتی HOPسال 1397 را ارائه نمودند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری