- 1403/01/13 - 11:15
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZhHR
بازدید از آشپز خانه بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بازدید و جلسه هماهنگی برای بهبود کیفیت طبخ و توزیع غذا در بیمارستان بهشتی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مدیران حوزه ستادی و مدیر بیمارستان و مدیر عامل شرکت طرف قرارداد برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه دکتر نجات خیری پور در روز 11 فروردین ماه جاری با حضور در بیمارستان شهید دکتر بهشتی از آشپز خانه این بیمارستان بازدید کرد.
بنابر این گزارش معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این بازدید با مسئولین شرکت طرف قرار داد در مورد نحوه طبخ و توزیع غذا گفتگو کرد.
دکتر نجات خیری پور در ادامه در نشستی که در دفتر رییس بیمارستان برگزار گردید افزایش کیفیت طبخ و توزیع غذا را خواستار شد.
لازم به ذکر است در ادامه هریک از مدیران نقطه نظرات خود را در این زمینه بیان کردند.
نظر دهید