- 1397/06/15 - 11:44
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /Z2Tz
نشست مجموعه امورمالی ستاد با معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه
در این نشست که مورخ 14 شهریور ماه در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار گردید مدیر امورمالی دانشگاه به همراه چند تن از کارشناسان ستاد و با حضور دکتر حسین نیکزاد به تبادل نظر در چشم انداز مدیریت امورمالی در آینده پرداختند.
در این نشست که مورخ 14 شهریور ماه در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار گردید مدیر امورمالی دانشگاه به همراه چند تن از کارشناسان ستاد و با حضور دکتر حسین نیکزاد به تبادل نظر در خصوص چشم انداز مدیریت امورمالی در آینده پرداختند.
در ابتداء این نشست دکتر حسین نیکزاد با اشاره به طرح تحول سلامت، مدیریت درآمد و هزینه را اولویت اول این مدیریت دانست و با اشاره به داشبورد اطلاعات، استخراج اطلاعات بموقع ،کنترل خریدها و مدیریت وجوه نقد را خواستار شدند.
ایشان در ادامه ، پرداخت به شرکتها و سازمانهای طرف قرارداد را حیاتی دانست و مدیریت دارو و تجهیزات را از اهم موارد خواند.
معاون توسعه مدیریت و منابع تشکیل جلسات هفتگی با مسئولین امورمالی را در راستای بهبود فرایندها الزامی خواند.
در ادامه جلسه مدیر امورمالی دانشگاه از تشکیل کارگروه های تخصصی خبر داد و شفاف سازی و صداقت در کلیه حوزه های امورمالی را بزرگترین دستاورد این مدیریت دانست.سید محمد بهشتی ضمن تشکر از مجموعه امورمالی با اشاره به حجم فعالیتهای سالهای اخیر، کمبود منابع انسانی را بزرگترین چالش پیشرو دانست.ایشان اجرایی شدن تشکیلات امورمالی را خواستار شدند و سازماندهی در این خصوص را جزء اهم موارد دانست.
ابوالفضل هنرمند از نظارت و پایش بیشتر سخن به میان آورد و حسابرسی داخلی را عامل پویایی آن دانست.ایشان تعامل بیشتر با مدیریت بودجه را در اصلاح پاره ای از امور درخواست نمود.
محمود محمودزاده بروزرسانی فاکتورها در حوزه کارپردازی را یکی از چالشهای حوزه مربوطه خود دانست.و اعتبارات را یکی از راهکارهای کنترلی در این موضوع خواند.
امیرعباس جوادیان عوامل کاهنده درآمد را کسورات و تخفیفات دانست و خواستار تعاملات بیشتر مدیریت بیمارستانها در این خصوص شد. ایشان با اشاره به اخذ گزارش مقبول از حسابرس منتخب هیت امناء در سه سال متوالی ،پاسخگویی به تمامی سطوح برون سازمانی و درون سازمانی را علت سربلندی و عزت امورمالی دانست.
فاطمه منعمی از ایجاد انگیزه بین پرسنل سخن به میان آورد و چرخشی نمودن همکاران در حوزه های مختلف کاری را یکی از عوامل ایجاد انگیزه دانست و کاهش استرس بین پرسنل را عامل بالابردن کیفیت کار خواند.
منیره السادات ابطحی مدیریت در هزینهای جاری خاصه حاملهای انرژی را متذکر شدند و راهکارهایی در این خصوص ارائه نمود.
رقیه یزلانی خواستار فعال تر شدن اقتصاد درمان شدند و تعاملات بیشتر اداره درآمد با اقتصاد درمان را یکی از راهکارهای چابک سازی حوزه های درآمدی دانستند.