- 1399/01/18 - 12:05
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZhVz
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مجموعه حسینیه نخل سرفره
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق مدیر امورپشتیبانی ورفاهی دانشگاه از حسینیه نخل سرفره ( محل تهیه میان وعده های غذایی بیماران و پرستاران مرکز آموزشی- درمانی شهید بهشتی) بازدید نمودند. در این بازدید از زحمات رئیس محترم هیأت نخل سرفره آقای سید جلیل باقری سرفره که مدیریت این امر خداپسندانه را به عهده دارند تشکر و قدردانی شد. لازم به توضیح است فرایند تهیه وآماده سازی میان وعده ها با رعایت کامل استاندارد ابلاغی واحد بهداشت محیط وطبق برنامه غذایی کارشناسان تغذیه بیمارستان انجام می پذیرد.
